Verschillende soorten dilatatievoeg kit

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Verschillende soorten dilatatievoeg kit

Dilatatievoeg kit is een speciaal soort kit dat wordt gebruikt om dilatatievoegen in gebouwen en constructies af te dichten. Dilatatievoegen zijn bewegingsvoegen die worden aangebracht om het uitzetten en krimpen van gebouwen en constructies op te vangen als gevolg van veranderingen in temperatuur, luchtvochtigheid en andere factoren.

Er zijn verschillende soorten dilatatievoeg kit die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de specifieke toepassing en het type ondergrond waarop ze worden aangebracht. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten dilatatievoeg kit.

 1. Siliconenkit

Siliconenkit is een van de meest gebruikte soorten dilatatievoeg kit. Het is een duurzaam en flexibel materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en weersinvloeden. Siliconenkit wordt vaak gebruikt voor dilatatievoegen in gevels en andere buitenconstructies. Het is ook geschikt voor toepassingen in natte ruimtes, zoals badkamers en keukens, vanwege de waterdichte eigenschappen.

 1. Polyurethaankit

Polyurethaankit is een ander type dilatatievoeg kit dat vaak wordt gebruikt. Het is een flexibel materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en kan worden gebruikt op verschillende soorten ondergronden, waaronder beton, metselwerk en metalen oppervlakken. Polyurethaankit wordt vaak gebruikt in dilatatievoegen in gebouwen en constructies zoals bruggen, wegen en parkeerterreinen.

   

  Verschillende soorten dilatatievoeg kit
  Kitbedrijf AreYouKittingMe
  1. Acrylaatkit

  Acrylaatkit is een van de meest betaalbare soorten dilatatievoeg kit. Het is een materiaal dat geschikt is voor toepassingen op verschillende soorten ondergronden, zoals beton, metselwerk, hout en metaal. Acrylaatkit is minder duurzaam dan siliconenkit en polyurethaankit, maar het is nog steeds een goede keuze voor toepassingen waar niet veel beweging wordt verwacht.

  1. Butylkit

  Butylkit is een type dilatatievoeg kit dat wordt gebruikt voor afdichting van dilatatievoegen in metaalconstructies en voertuigen. Het is een flexibel materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en weersinvloeden en kan worden gebruikt op verschillende soorten metalen oppervlakken. Butylkit is ook een goede keuze voor toepassingen waar de kit in contact komt met oliën en vetten.

  1. Hybridekit

  Hybridekit is een combinatie van verschillende soorten kit, zoals siliconenkit en polyurethaankit. Het is een flexibel materiaal dat geschikt is voor toepassingen op verschillende soorten ondergronden en bestand is tegen hoge temperaturen en weersinvloeden. Hybridekit wordt vaak gebruikt voor dilatatievoegen in gebouwen en constructies waar

  1. Polysulfidekit

  Polysulfidekit is een type dilatatievoeg kit dat geschikt is voor toepassingen in gebouwen en constructies waar hoge eisen worden gesteld aan de duurzaamheid en weerbestendigheid. Het is een flexibel materiaal dat kan worden gebruikt op verschillende soorten ondergronden, zoals beton, metselwerk, metaal en hout. Polysulfidekit is ook bestand tegen chemicaliën en UV-straling.

  1. MS-polymeerkit

  MS-polymeerkit is een type dilatatievoeg kit dat geschikt is voor toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan de duurzaamheid en weerbestendigheid. Het is een flexibel materiaal dat kan worden gebruikt op verschillende soorten ondergronden, zoals beton, metselwerk, metaal en hout. MS-polymeerkit is ook bestand tegen chemicaliën en UV-straling en heeft goede hechtingseigenschappen.

  1. Epoxikit

  Epoxikit is een type dilatatievoeg kit dat wordt gebruikt voor afdichting van dilatatievoegen in vloeren en andere horizontale oppervlakken. Het is een hard materiaal dat bestand is tegen zware belasting en chemicaliën. Epoxikit kan ook worden gebruikt voor reparaties aan betonoppervlakken en andere constructies.

  Belangerijk om te weten

  Het is belangrijk om de juiste soort dilatatievoeg kit te kiezen voor de specifieke toepassing en ondergrond. Het is ook belangrijk om de kit op de juiste manier aan te brengen om een goede afdichting te garanderen. Dit omvat het grondig reinigen van het oppervlak, het aanbrengen van een primer indien nodig en het aanbrengen van de kit volgens de instructies van de fabrikant. Wij hebben ook een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

  Conclusie 

  In conclusie zijn er verschillende soorten dilatatievoeg kit beschikbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Siliconenkit, polyurethaankit en acrylaatkit zijn enkele van de meest voorkomende soorten kit, terwijl butylkit en polysulfidekit geschikt zijn voor specifieke toepassingen. MS-polymeerkit en epoxikit zijn andere opties voor specifieke toepassingen. Het kiezen van de juiste dilatatievoeg kit en het op de juiste manier aanbrengen ervan is essentieel voor een goede afdichting van dilatatievoegen in gebouwen en constructies. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, bel of mail het kitbedrijf van Nederland.

   

  TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  CONTACT

  Verrijn Stuartweg 26
  1112 AX Diemen

  Telefoonnummer
  085-1301738

  review

  Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

  Saman

  Waarom klanten van ons houden

  onze klanten gaven ons een 9.7

  Super mooi kitwerk verzorgd

  Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

  Joris

  Netjes te woord gestaan

  Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

  Lars van de graaf

  Tevreden over het resultaat

  Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

  Peter de Jong

  Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

  Vakkundig kitwerk door echte specialisten

  In 2 minuten een offerte aanvragen

  Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

  Neem vandaag nog contact op

  Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Call Now Button