Kitbedrijf in de buurt

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Kitbedrijf in de Buurt

Welkom bij Kitbedrijf Areyoukittingme, het toonaangevende kitbedrijf in de buurt dat bekend staat om vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals staat klaar om al je kitbehoeften te vervullen en jouw project tot in de puntjes af te werken.

Waarom Areyoukittingme kiezen?

1. Lokale Expertise: Als een lokaal kitbedrijf begrijpen we de specifieke behoeften van onze klanten in de buurt. Onze ervaring in de regio stelt ons in staat om snel en efficiënt in te spelen op jouw kitproject, waarbij we lokale trends en normen nauwlettend volgen.

2. Kwaliteit boven alles: Bij Areyoukittingme streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze ervaren vakmensen gebruiken alleen hoogwaardige siliconen en materialen om duurzame en waterdichte resultaten te garanderen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

3. Persoonlijke Aandacht: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we persoonlijke aandacht aan elke klant. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project zorgen we voor open communicatie en transparantie.

Onze Diensten:

 • Badkamer Siliconen: Onze specialiteit ligt in het waterdicht maken van badkamers. Met onze hoogwaardige siliconenkit zorgen we voor een langdurige bescherming tegen vocht en schimmel.

 • Keukenkitwerk: Maak jouw keuken weer als nieuw met onze professionele kitdiensten. Wij zorgen voor een strakke en duurzame afwerking.

 • Gevelkitwerk: Bescherm jouw huis tegen de elementen met onze gevelkitdiensten. Wij leveren kwaliteitswerk dat de tand des tijds doorstaat.

Waar Wij Werken: Ons kitbedrijf bedient de regio’s Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht en Flevoland en . Of je nu Amsterdam , Rotterdam of Eindhoven  woont, Areyoukittingme staat klaar om jouw kitproject tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij het favoriete kitbedrijf in de buurt zijn.

badkamer kitten
kitbedrijf areyoukittingme

Raam afkitten voor een optimale isolatie

Leeft of werkt u in een wat ouder pand? Dan heeft vast wel een vleugje tocht gevoeld. De oude kitranden zijn de boosdoener. U heeft ze vast wel eens gezien. Versleten kitranden verzamelen vocht en vuil. Wacht niet te lang en schakel Kitbedrijf Areyoukittingme in. We zullen eerst de oude en deels vergane kit verwijderen. Meestal is dat zo gebeurd. Vervolgens gaan we aan de slag met het glas. We zorgen dat de sponningen en kozijnen goed schoon zijn, zodat de nieuwe kit goed hecht. Of u nu beschikt over kunststof, houten of aluminium kozijnen: onze kitter heeft altijd geschikt kitmateriaal bij zich om uw raam af te kitten. Als het om ruiten gaat is het verstandig om te kiezen voor een UV bestendige kitsoort. Gaat het om dubbel glas of HR isolatieglas? Dan is het belangrijk om een specifieke kit voor isolatieglas te gebruiken. Wij zullen altijd de beste kit inzetten.

Daar mag u op rekenen. Laat daarom uw glas kitten door Kitbedrijf Areyoukittingme.

Uw toilet of badkamer kitten door een vakman?

Vooral in sanitaire ruimtes van uw bedrijfspand of woning zijn hygiëne en veiligheid van groot belang. Als water en vochtige dampen in het spel zijn, is er altijd een risico op schimmel en lekkage. Zorg daarom regelmatig voor een nieuwe kitlaag in uw toilet, douche of badkuip. Zo zorgt u ervoor dat het water niet kan gaan waar niet moet zijn. Daarbij helpt een goede kitlaag om naden en kiertjes te sluiten, zodat vuil zich niet kan ophopen. Schakel daarom de specialisten in van het Are you Kitting me in om uw toilet of badkamer vakkundig te kitten. Wij zijn ook eigenaar van Kitbedrijf Amsterdam, Kitbedrijf Den Haag, Kitbedrijf Utrecht, Kitbedrijf Eindhoven Kitbedrijf Alkmaar en Kitbedrijf Rotterdam.

TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Call Now Button