Kitbedrijf Almere Stad

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Kitbedrijf Almere Stad 

kitspecialist nederland
Wilt u professioneel kitwerk en voegafdichtingen?

Wilt u professioneel kitwerk en voegafdichtingen?

Kieren afkitten en voegafdichtingen zijn belangrijker voor een woning of pand dan u denkt. Hiermee maakt u het mogelijk om tot een goede isolatie te komen en om uw ruimtes waterdicht te krijgen. Een goed aangebrachte kitlaag zorgt er ook voor dat materialen veilig kunnen krimpen en uitzetten, zonder dat er schade optreedt. U kunt behoefte hebben aan kitwerk als u als particulier uw badkamer wilt vernieuwen, maar ook als aannemer voor grotere bouwprojecten. Woont u of bent u actief in Almere? Met AreYouKittingMe heeft u een professioneel kitbedrijf Almere Stad voor al uw kitwerk.

De badkamer kitten

De belangrijkste ruimte in een woning die gekit moet worden, is de badkamer. De badkamer kitten is belangrijk om voor een waterdichte afdichting te zorgen rondom de douche, het bad en de wastafel(s). Daarnaast ziet een strakke kitrand er ook beter uit. Professioneel de badkamer kitten is secuur werk en vereist expertise. U kunt namelijk te maken krijgen met verschillende ondergronden. Niet ieder soort kit is geschikt voor iedere ondergrond. Als professioneel kitbedrijf Almere Stad, weten wij exact welke kit op welke ondergrond er gebruikt moet worden. Wilt u uw kitranden in de badkamer vervangen? Dan brengen wij niet alleen nieuwe kit aan, we snijden de oude kit vakkundig weg.

Toiletten afkitten

Toiletten afkitten is noodzakelijk om de toiletpot volledig waterdicht te maken en op de lange termijn te beschermen tegen vocht. Hoe een toilet gekit wordt, is vooral afhankelijk van het type. Een traditioneel toilet op de grond, moet aan de grond gekit worden. Bij een hangend toilet zijn de kitranden tussen het toilet en de toiletwand erg belangrijk. AreYouKittingMe kan als kitbedrijf Almere Stad uw toilet deskundig en professioneel afkitten. Hierdoor heeft u een volledig waterdicht toilet en strak afgewerkt.

Ook de keuken heeft kit nodig

Ook in de keuken zijn er op diverse plekken kitranden nodig. Denk aan het afkitten van het aanrechtblad. Hiermee voorkomt u dat als er teveel water of vocht over het aanrechtblad stroomt, dit achterin de keukenkastjes sijpelt. Het spreekt voor zich dat de spoelbak ook gekit moet worden. Niet alleen om deze waterdicht te krijgen, de kit zorgt er ook voor dat de spoelbak goed vast in het aanrechtblad komt te zitten. Gaat u verbouwen en plaatst u een keuken of moet u als aannemer in uw woningen keukens plaatsen? Schakel hier altijd een een professioneel kitbedrijf in. Wij zijn een deskundig kitbedrijf Almere Stad, waar u altijd terecht kunt voor vakkundig keuken kitwerk.

Dilatatievoegen

In woningen en bedrijfspanden zijn altijd dilatatievoegen aanwezig. U vindt dilatatievoegen vooral aan de buitenkant en het doel van deze voegen, is om bewegingen in het bouwwerk te kunnen opvangen. Materialen kunnen bij temperatuurwisselingen nu eenmaal krimpen en uitzetten. Een dilatatievoeg wordt juist op deze plekken aangebracht, zodat het materiaal zonder schade aan het bouwwerk te veroorzaken kan bewegen. Het is belangrijk om dilatatievoegen professioneel door een kitbedrijf te laten aanbrengen. U wilt immers een duurzame voeg die bestand is tegen uv-straling? Als kitbedrijf Almere Stad brengen wij graag professioneel uw dilatatievoegen aan. Diltatievoegen vervangen.

Kitten van glas

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in woningen en bedrijfspanden. Hiervoor moet u isoleren. Wanneer u nog geen dubbele beglazing of hoogrendementsglas heeft, schakel dan onze gecertificeerde kitters in. Wij zijn ook gespecialiseerd in het kitten van glas, zodat u zeker weet dat u veel profijt heeft van uw hoogrendementsglas en vocht en vuil niet tussen de glasplaten kan komen.

Het meest professionele kitbedrijf Almere Stad

Voor al uw kitwerk in Almere en omgeving, kunt u terecht bij AreYouKittingMe. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met kitten en dit doen wij met een team van 6 professionele en gecertificeerde kitters. Met meerdere vestigingen door Nederland, zijn wij niet alleen in Almere en omgeving actief, maar kunt u ons ook inschakelen voor uw kitwerk in andere delen van het land. Heeft u een professioneel kitbedrijf nodig? Bel ons of vul het online contactformulier in, dan verzorgen wij binnenkort ook bij u de kitranden. Wij hebben een samenwerking voor het glas afkitten met Glaszetter Amsterdam.

Kitbedrijf Hoofddorp
Kitbedrijf Aalsmeer

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button