Kitbedrijf Almere Poort

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Kitcursus via Areyoukittingme 

kitspecialist nederland

Professioneel kitwerk van AreYouKittingMe

Bent u op zoek naar een professioneel kitbedrijf Almere Poort? Dan bent u bij AreyouKittingMe zeker aan het juiste adres. Onze professionals hebben namelijk jarenlange ervaring in de sector en zorgen voor duurzaam en hoogwaardig kitwerk. Bij ons kan u zowel voor het kitten van een badkamer als kitwerk voor toiletten, keuken en andere sanitaire voorzieningen terecht. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan nu nog contact met ons kitbedrijf Almere Poort op en onze experts staan u graag te woord!

Waarom is toiletten afkitten zo belangrijk?

Door een bepaalde ruimte te laten kitten, voorkomt u schimmelvorming en lekkages. Zeker in toiletten of op andere vochtige plaatsen moet het kitwerk regelmatig vervangen worden. De voegen worden dagelijks blootgesteld aan water, zeepresten en kalk. Op deze manier kan er niet alleen schimmel op de kitvoegen ontstaan, maar kan het kitwerk ook beginnen lekken. Een badkamer kitten is dan ook een erg belangrijke taak waarin u zeker voldoende moet investeren.

Wat zijn de gevolgen van oude of versleten kitvoegen?

Slecht of lekkend kitwerk kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Onder voegen die niet goed gedicht zijn, hoopt het vocht zich namelijk snel op. Dit opgehoopte vocht leidt al redelijk snel tot schimmelvorming. Deze schimmels zijn ontzettend slecht voor je gezondheid. Ze kunnen heel wat allergieën veroorzaken en na verloop van tijd kunnen ze zelfs voor permanente schade zorgen. Het kitten is niet alleen nodig om de hygiëne van uw woning te bevorderen, het voorkomt ook lekkages. Het vocht onder het voegwerk zoekt namelijk een uitgang en ligt daarom vaak aan de oorzaak van een lekkage. Het vocht kan in de muren trekken en brengt zo ernstige schade aan de fundamenten van uw woning toe. Bovendien dekken verzekeraars geen schade die door achterstallig onderhoud ontstaat en u zal zelf voor alle kosten moeten opdraaien.

Wanneer moet u een kitbedrijf Almere Poort inschakelen?

Kitwerk moet zowel bij de bouw als bij de renovatie van woningen uitgevoerd worden. Vooral in natte ruimtes moet u extra aandacht aan de kitvoegen besteden. Het is een goed idee om een ruimte te kitten zodra u de eerste tekens van slijtage of kleurverschillen opmerkt. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat het vocht niet in de voegen kruipt en het kitwerk geen schade oploopt. Bij twijfel kan u ons kitbedrijf Almere Poort altijd contacteren. Onze specialisten leggen u graag uit wanneer het voegwerk aan vervanging toe is en hoe u versleten kitwerk herkent.

Waarom kiest u best voor een ervaren kitbedrijf?

Kitten lijkt op het eerste zicht een eenvoudige taak. Deze klus moet echter erg aandachtig uitgevoerd worden en elk detail moet nauwkeurig afgewerkt worden. U besteedt deze klus daarom best u aan ons professioneel kitbedrijf uit. Onze experts hebben namelijk jarenlange ervaring met alle soorten voegwerk en weten exact welke kit ze moeten gebruiken en waar ze eventuele dilatatievoegen moeten plaatsen. Elke ondergrond is uniek en vraagt dan ook om een andere aanpak. Bovendien kiezen ze ook meteen een aangepaste kitkleur uit, waardoor uw interieur op een unieke manier opgefrist wordt!

Een ruim dienstenpakket

Bij ons kitbedrijf Almere Poort kan u voor alle soorten kitwerk terecht. We hebben jarenlange ervaring met alle mogelijk kitvoegen en we beschikken dan ook over een ruim en gevarieerd dienstenpakket. Zo kan u onze experts onder andere inschakelen voor:

– Badkamer kitten
– Toiletten afkitten
– Kitvoegen van keukens vervangen
Dilatatievoegen vervangen
– De randen van een vloer kitten
– Afkitten van ramen

AreYouKittingMe: dé specialist in kitwerk

AreYouKittingMe is een professioneel en betrouwbaar kitbedrijf Almere Poort met meer dan 20 jaar ervaring. In Almere-Poort beschikken we over zes gecertificeerde kitters die steeds voor een uitstekend resultaat zorgen. Onze werknemers zijn allemaal vakkundig opgeleid en beschikken over de nodige certificaties. Bovendien bieden we een gepersonaliseerde service aan en geven we garantie op al onze werkzaamheden.
Hebt u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op. Onze specialisten geven u alle nodige uitleg en sturen u binnen de 24 uur een prijsopgave toe!

Kitbedrijf Hoofddorp
Kitbedrijf Aalsmeer

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button