Kit vervangen douchecabine

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Uw douchecabine laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

Kit laten vervangen van de douchecabine

De kitters van Areyoukittingme zijn uw specialist in het professioneel vervangen van kitranden in douchecabines. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw douchecabine er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook perfect waterdicht is. Hieronder leggen we uit hoe ons proces werkt en waarom wij een betrouwbare partner zijn oor het vervangen van uw kitranden.

Waarom kitranden belangrijk zijn

De kitranden in uw douchecabine spelen een cruciale rol in het beschermen van uw badkamer tegen waterschade. Ze voorkomen dat water in de muren en vloer kan doordringen, wat schimmel en structurele schade kan veroorzaken. Na verloop van tijd kunnen kitranden verslechteren, waardoor ze hun effectiviteit verliezen. Dit kan leiden tot lekkages en vochtproblemen die duur en tijdrovend zijn om te repareren. Daarom is het essentieel om versleten of beschimmelde kitranden tijdig te laten vervangen door professionals.

Onze gedetailleerde aanpak

Bij Areyoukittingme begrijpen we het belang van precisie en grondigheid in het vervangen van kitranden. Ons proces omvat de volgende stappen:

 • Verwijderen van oude kit: We beginnen met het professioneel uitsnijden en verwijderen van de oude kitranden. Dit wordt zorgvuldig gedaan om schade aan uw douchecabine te voorkomen.
 • Reinigen en voorbereiden: Nadat de oude kit is verwijderd, reinigen we de oppervlakken grondig. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de nieuwe kit goed hecht en langdurig blijft zitten. We gebruiken speciale reinigingsmiddelen om alle resten van oude kit en vuil te verwijderen.
 • Aanbrengen van primer: Om de hechting van de nieuwe kit te optimaliseren, brengen we een primer aan op de schone oppervlakken. Deze primer zorgt voor een sterkere en duurzamere verbinding tussen de kit en de douchecabine.
 • Aanbrengen van nieuwe kit: Met behulp van hoogwaardige kitmaterialen brengen we nieuwe kitranden aan. Onze experts zorgen ervoor dat de kit gelijkmatig en strak wordt aangebracht, voor een waterdichte en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Voordelen van professionele kitvervanging

Het inschakelen van professionals voor het vervangen van uw kitranden biedt verschillende voordelen. Ten eerste garanderen wij een waterdichte afsluiting, waardoor uw badkamer beschermd blijft tegen vocht en schimmel. Daarnaast ziet uw douchecabine er weer als nieuw uit, wat de algehele uitstraling van uw badkamer verbetert. Bovendien verlengt het vervangen van versleten kitranden de levensduur van uw douchecabine en voorkomt het kostbare reparaties in de toekomst.

TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Waarom kiezen voor Areyoukittingme?

Bij Areyoukittingme streven we naar uitmuntendheid in al onze diensten. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het professioneel vervangen van kitranden. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit en duurzaamheid krijgen. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice en werken we nauw samen met u om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact op

Wacht niet tot kleine problemen grote schade veroorzaken. Als u merkt dat de kitranden in uw douchecabine aan vervanging toe zijn, neem dan vandaag nog contact op met Areyoukittingme. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Laat ons zorgen voor de perfecte afwerking van uw douchecabine, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een frisse en waterdichte badkamer.

Bij Areyoukittingme zijn we pas tevreden als u dat bent. Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct voor meer informatie en om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Call Now Button