Kit cursus

Leer de basis van het kitten

Welke kit moet je gebruiken

Hoe kan je goed afwerken

Leer goed met de kitspuit om te gaan

Wat kan je allemaal kitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Kitcursus via Areyoukittingme 

kitspecialist nederland
Kitbedrijf Hoofddorp

Kitcursus

Op 6 maart hebben starten wij weer met een kitcursus, op deze dag zult u informatie krijgen over de verschillende soorten kit. Wij zullen een klein stukje theorie gaan doen maar uiteindelijk draait het toch echt om de handeling. U zult met verschillende kleuren en kitsoorten gaan werken en zodoende de feeling krijgen om zelf aan de gang te gaan met kit.

 • De dag begint om 9 uur en zal duren tot 15:00
 • Koffie/thee en lunch is inbegrepen 
 • Kosten van de cursus bedragen €290,- 

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor deze datum, de volgende cursus zak plaats vinden in mei. Indien u vragen heeft zijn wij u reactie graag tegemoet.

 

In en rondom het huis word er veel gebruik gemaakt van kit, pas als je er tegenaan loopt dat iets gekit moet worden ga je bij jezelf afvragen hoe je dit het beste kan aanpakken.

Voordat je een ervaren kitter bent gaan er heel wat meters en tijd aan vooraf. Gemiddeld duurt het ongeveer een halfjaar voordat je het kitten echt onder de knie hebt.

Bij Areyoukittingme geven wij wel een eendaagse cursus om de belangrijkste aspecten te leren om bijvoorbeeld een badkamer zelf mooi af te kunnen kitten.

Inhoud van de Kit cursus

Kit wordt in de bouw voor verschillende manieren gebruikt, tijdens de cursus die wij aanbieden gaan wij hier wat dieper op in.

De kitcursus die wij aanbieden is heel erg actief, je leert om goed om te gaan met de kitspuit en tijdens de kitcursus ga je zelf ook leren hoe je kit het mooiste en het best kan afwerken.

Verder gaan wij tijdens de kitcursus laten zien hoe je het beste oude kit kan verwijderen en wat je moet doen met verschillende voegen.

Overal in de bouw wordt kit gebruikt, tijdens de kitcursus leer je ook welke kitsoorten er zijn voor de desbetreffende werkzaamheden. Een kitcursus bij Areyoukittingme duurt een heel dag deel. De cursus begint om 9 uur en eindigt om vier uur. Tijdens de cursus kitten het eten tijdens de lunch inbegrepen.

Programma

 • Welke kitten zijn er
 • Functionele eisen
 • Voorwaarden voor om kit goed af te werken
 • Normen en richtlijnen
 • Detaillering voegen en aansluitingen
 • Sanitaire voegen
 • Keuze van het juiste product
 • Applicatie
 • Gereedschappen
 • Tijdens het practicum worden praktische handelingen ten aanzien van kit applicatie gedemonstreerd

 Kosten van de kit cursus

De training bestaat voor 2/3 deel uit theorie met verschillende kit(mogelijkheden) en 1/3 deel uit praktijk. Twijfel je of heb je vragen over het doel van de training? Neem gerust contact met ons op.

Voor wie?

De cursus is voor zowel voor particulieren als voor professionals die iets meer handigheid in het kitten willen krijgen.

Kosten van de kitcursus bedragen € 280,- De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, blikje frisdrank, lunch en indien van toepassing. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op 085-1301738

of mail via info@areyoukittingme.nl

Kitbedrijf Aalsmeer

TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Telefoonnummer
085-1301738

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt AreYouKittingMe zo goed

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Call Now Button